Om mig

Jeg hedder Pernille Jensen, og er født i 1974. Jeg er gift med Søren. Sammen har vi 3 store drenge; Oliver, Nicolas og Andreas. Søren arbejder som filialchef og drengene er alle 3 godt igang med deres uddannelse.

Jeg bor på Nykøbingvej lige inde for bygrænsen fra Nykøbingsiden. Herfra er det let at komme videre på arbejde. Det er tæt på motorvejsafkørslerne både ved Højmøllen og ved Gundslev.

Vi bor i et hyggeligt hus med lille lukket have, med god plads til at børnene kan boltre sig.

I fritiden nusser jeg i haven, ordner mit drivhus eller bygger noget hyggeligt og brugbart til ungerne. Når regn og kulde sætter ind, trækker jeg indenfor og er kreativ ved symaskinen.

Jeg er uddannet blomsterdekoratør, men har de sidste 15 år arbejdet som kommunal dagplejer. Jeg har gennem årene været på diverse kurser, og har her igennem opbygget en stor viden om små børns udvikling, trivsel, kost og læring.

Den viden og erfaring har gjort mig klar til at stå på egne ben og gøre præcis det jeg er god til, nemlig at passe børn i børnehøjde….. Det er vigtigt for mig at børn får lov til at være børn.

Børnene bliver inviteret ind i vores hjem og bliver en del af familien, da det er naturligt for min egen familie at omgås børnene. De bliver taget imod med åbne arme, og kærlige smil hver dag.

Jeg nyder samværet med de små poder, og derfor sætter jeg en ære i at kunne være med til at præge de første år af deres liv.